atelier Mozai

Naast mijn werk als workshopleider van de Dromenvanger, ben ik ook op een serieuzer vlak zeer betrokken bij het aanbieden van creativiteit.

In mijn atelier “Mozai” bied ik ook mogelijkheden om creativiteit in te zetten bij het maken van gedenkmonumenten en levenswerken. Daarbij kan kleur een belangrijke rol spelen. Kleuren creëren een zachtere manier om uitdrukking te geven aan trieste gevoelens, dan de gangbare sobere kleurstelling die nog veel wordt gebruikt rondom ernstige ziekte en dood . Toepasselijk bij monumenten voor baby’s, kinderen en jongeren, maar zeer zeker ook voor volwassenen die kleurrijk herdacht willen worden.

Een levenswerk kan worden gemaakt als kunstwerk voor toekomstige nabestaanden. Hiervoor zijn vele vormen van creativiteit in te zetten, ook samen met dierbaren.

Kent u nabestaanden, of mensen die in een palliatieve levensfase verkeren? Dan kunt u ze attent maken op de mogelijkheden die ik hen via Mozai kan bieden. Ik zou zo een helpende hand kunnen reiken door het toepassen van creativiteit in de moeilijke fase van een naderend afscheid of na het overlijden van een dierbare.

Ik nodig u graag uit om eens een kijkje te nemen op www.mozai.nl voor “gedenken in kleur”.